Ce mai bune bucatele de ciocolata inventate vreodata. culori si texturi diferite care umpla de bucurie toate sentimentele noastre. Si continui așa unul câte unul, până când nu mai rămâne nimic .
Pentru 6 pers.
250gr ciocolata neagra
125 ml frisca lichida
1 lingurita lichior de cafea
1 lingurita cafea instant
Esenta de vanilie
Într-un castron puneti ciocolata care am taiata in cubulete sai fasii mici destul ca sa se topeasa rapid..
Folositi o cratiță ca sa încălziți frisca până când începe să formeze primele bule, scoateți din foc și adaugati peste ciocolată.
Așteptați câteva minute pana cand vedeti ca ciocolata s-a topit apoi amestecați cu o lingură .
Adăugați restul de ingrediente, amestecați șilasati 30-40 min pentru ca amestecul să fie suficient de ferm.
Cu o lingurita impartiti amestecul in bile mici, Așezați bilele într-o tavă să se răcească complet .
Treceți fiecare minge în pulberea de cacao si serviți așa!