Supa -crema de morcovi cu tarta de broccoli

Pregătița cu morcovi, ceapă, supa de legume și smantana cremoasă crema de morcovi are un gust ușor dulce, conferit de morcovi si ceapa, care se contrasta cu gustul picant de piper negru proaspăt măcinat.Este o rețetă atât de simplă dar o poți schimba după placere. Asa ca dacă vă place aroma mai puternica adaugati peste Pecorino ras, dacă dimpotrivă aveți un palat care iubește gustul dulce puteți adăuga o linguriță de scorțișoară. Dacă sunteți la dieta, eliminați smantana și utilizați doar supa de legume în locul său, pentru a vă bucura de o rețetă delicioasă si super-ușoară. Morcovul are foarte putine calorii si o aroma unica, poate fi folosit si pentru a pregati o placinta delicioasa fara grasimi! Dar pentru moment vedem ce este necesar pentru crema noastră Pentru 4 persoane 500 gr de morcov 200 gr ceapă blondă 50 de gr de ulei de măsline 1 litru de supa de legume 1/4 lamaie cu coaja sare, piper, 50 gr smântână de gatit Pentru tarta de brocoli 250 gr broccoli 2 ouă 50 ml smantata de gatit sare piper Curățăm ceapa si morcovi și tăiem totul în rondele. Punem uleiul într-o oala cu morcovul și ceapa și calim până devin transparenți și moi. Adaugam peste sucul de lamaie si lasam lamaia inuntru. Acoperim cu supa de legume și gătim timp de 30 de minute. Intre timp pregatim tarta cu broccoli Să fierbem broccoli în apă și sare. Le Punem într-un mixer împreună cu sare, piper și smântână si lasam sa devina o pasta rustica nu forta fina. Separat batem ouăle până când se mareste volumul și se adauga la broccoli. punem la o tava imbracata cu cartie de copt si bagam in cuptorul fierbinte la 180 de grade timp de 15-20 minute. Acum supa va fi gata; Se adauga smantana, se pune sare și se mai lasă timp de 5 minute. Il scoatem din foc și folosim un mixer de mana pentru a face supa crema. Servim cu o feta de tarta cu broccoli si piper negru peste ea. Pofta buna !!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.